19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal: Valentina Ardean Elisei are ruptură de ligamente încrucişate şi va rata CM din China

Handbal: Valentina Ardean Elisei are ruptură de ligamente încrucişate şi va rata CM din China

Extrema stângă a campioanei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Valentina Elisei, a fost diagnisticată cu ruptură de ligamente încrucişate, cu afectarea ligamentului colateral şi a meniscului, şi va lipsi şase luni, a declarat preşedintele grupării vâlcene, Ioan Gavrilescu.
"A făcut dimineaţă RMN-ul aici, la Vâlcea, iar medicul a spus că are ruptură de ligamente încrucişate cu afectarea ligamentului colateral şi a meniscului, iar asta înseamnă că va mai juca handbal pe 1 iulie 2010. Doctora de aici a spus că în proporţie de 95 la sută acesta este diagnosticul, vom trimite rezultatul RMN-ului şi la doctorul Dinu de la Floreasca să vedem ce spune, dar nu cred că se va schimba ceva. Eu deja am discutat cu doctorul Martens din Belgia, renumit chirurg, pentru că mai mult ca sigur va fi nevoie de operaţie, şi am vrea ca Alice să meargă acolo", a explicat Ioan Gavrilescu, citat de NewsIn. Elisei s-a accidentat duminică seară în meciul de Liga Campionilor cu Zvezda.
Dacă va rata Campionatul Mondial din China, atunci acesta va fi al doilea turneu final mondial la care extrema nu va participa din cauza unei accidentări, după cel din 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU