11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInstanţa a decis audierea lui Dan Voiculescu şi a uneia dintre verişoarele lui în procesul cu CNSAS

Instanţa a decis audierea lui Dan Voiculescu şi a uneia dintre verişoarele lui în procesul cu CNSAS

Dan Voiculescu şi Paraschiva Silaghi, una dintre verişoarele sale, care a depus o cerere de intervenţie în procesul deschis de omul de afaceri împotriva CNSAS, vor fi audiaţi la termenul din 29 ianuarie, a decis, azi, Curtea de Apel Bucureşti.
Instanţa a admis cererea CNSAS şi a avocatei intervenienţilor, Paraschiva şi Victor Silaghi şi Mikaela Kalberg, de audiere a lui Dan Voiculescu.
Pe de altă parte, avocaţii lui Voiculescu au cerut instanţei ca toţi cei trei intervenienţi să fie audiaţi, însă Curtea a decis că este necesară doar audierea Paraschivei Silaghi, pentru a lămuri condiţiile în care aceasta şi-a schimbat declaraţiile în ceea ce îl priveşte pe Dan Voiculescu.
De asemenea, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea avocaţilor lui Voiculescu de audiere a doi martori, Marin Nicola şi Constantin Ciubotaru. Cei doi martori au fost propuşi de avocaţii lui Voiculescu pentru a arăta că afirmaţiile celor trei intervenienţi nu sunt adevărate.
Discuţiile din instanţă de azi au durat aproximativ două ore, timp în care avocaţii lui Voiculescu au ridicat excepţia de nelegalitate a primei decizii a CNSAS, prin care Dan Voiculescu a fost declarat colaborator al fostei Securităţi, însă instanţa a respins această excepţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII