22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi pompieri mehedinţeni, calificaţi în lotul de şah al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

Doi pompieri mehedinţeni, calificaţi în lotul de şah al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

În perioada 5 – 9 octombrie, la Piteşti, s-a desfăşurat etapa finală a campionatului de şah "Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România" – ediţia a VI-a, la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. La competiţie, au participat 20 de pompieri de la 17 inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă. ISU Drobeta a fost singurul inspectorat care a participat cu 2 reprezentanţi, ambii calificându-se în lotul de şah al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Clasându-se printre primii 10 câştigători, atât sg. maj. Daniel Moţi, cât şi inginerul Constantin Martin, au posibilitatea să participe la etapa finală de şah, desfăşurată la nivelul ministerului, unde vor participa cadre de la toate structurile MAI. Această etapă se va desfăşura în perioada 10-14 noiembrie, la Sovata.
Cei 2 pompieri mehedinţeni s-au calificat şi anul trecut în lotul I.G.S.U., reuşind să participe la faza finală pe minister. Anul acesta, luptă pentru un loc în cadrul lotului de şah al Ministerului Administraţiei şi Internelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS