15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul Valiza - Sandu nu consideră dare de mită în acest caz, dar face trimitere la regulament

Dosarul Valiza – Sandu nu consideră dare de mită în acest caz, dar face trimitere la regulament

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, la finalul Comitetului Executiv, că nu consideră dare de mită în scandalul Valiza de la Cluj, dar a adăugat că regulamentul nu permite acest lucru şi va fapta va fi sancţionată ca atare.
"În caz că se judecă, aşteptăm verdictul instanţelor, iar apoi comisiile pot interveni. Eu nu consider ce s-a întâmplat ca dare de mită, dar această practică nu este permisă de regulament. Aceste nereguli sunt sancţionate de regulament. Fotbalul are de pierdut în urma acestui scandal, dar să nu uităm că şi în Germania, Italia şi Polonia au fost astfel de probleme. Instanţele au toate prerogativele pentru a rezolva cazul. Eu nu sunt aşa de entuziasmat de acest scandal, iar când îi văd pe cei implicaţi că se mai şi pronunţă, nu ştiu ce să mai zic", a spus Sandu, citat de NewsIn.
Dacă instanţa supremă va da o hotărâre definitivă şi irevocabilă care îl va găsi pe Gigi Becali vinovat în scandalul Valiza, cazul se va pune pe rol din nou în instanţele sportive. Dacă se descoperă vinovăţie şi atunci, clubul Steaua poate fi retrogradat şi amendat.
Preşedintele FRF a mai afirmat că va discuta cu conducătorii cluburilor despre o reorganizare a fotbalului românesc, pentru a trece cu bine peste criza mondială care a atins şi sportul rege.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS