22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDinel Staicu rămâne şef la SIF Oltenia

Dinel Staicu rămâne şef la SIF Oltenia

Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia l-a reales pe Dinel Staicu în funcţia de preşedinte, iar Tudor Ciurezu va ocupa postul de vicepreşedinte al societăţii de investiţii financiare, după ce Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) şi-a dat avizul în urmă cu o săptămână. Potrivit statutului societăţii, Staicu va ocupa şi postul de director general, iar Tudor Ciurezu va fi director general adjunct. Teodor Buzatu, ales şi el de acţionari la adunarea generală din noiembrie, va primi funcţia de director al SIF Oltenia.

CNVM a aprobat la mijlocul lunii decembrie componenţa Consiliului de Administraţie al SIF Oltenia, votată în noiembrie de acţionari.

Tudor Ciurezu, Dinel Staicu, Gheorghe Blidaru, Vasile Şalapa, Florian Buzatu şi Carmen Popescu au primit avizul acţionarilor pentru un mandat de patru ani la conducerea SIF Oltenia. În urma votului, ultimul loc în noul Consiliu de Administraţie îi revenise directoarei generale a Complexului Hotelier Dâmboviţa SA, Margareta Racoviţă, şi ea membră în actualul CA al SIF Oltenia, dar care nu a fost validată, deoarece a obţinut doar 43% din voturi, faţă de cele 50%+1 impuse de lege.

NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS