22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStolojan, nemulţumit de alianţa cu PSD

Stolojan, nemulţumit de alianţa cu PSD

Theodor Stolojan a anunţat liderii democrat-liberali că se retrage din postura de premier desemnat, fiind nemulţumit de alianţa cu social-democraţii, pe care a considerat că nu o poate gestiona la modul credibil, declară surse PDL, citate de NewsIn.

Liderii democrat-liberali au aflat de la Emil Boc că Theodor Stolojan se retrage din postul de premier desemnat, apoi au ascultat pe scurt o explicaţie din care reieşea că Stolojan a susţinut că nu poate gestiona o alianţă cu social-democraţii. Nu au fost mai multe explicaţii, ci mai degrabă comentarii şi stupoare. Stolojan a considerat că nu poate duce o astfel de coaliţie şi şi-a arătat nesiguranţa că ar putea negocia şi media orice deviere de la înţelegerile din protocolul PDL – PSD, ar mai fi spus Emil Boc la o scurtă reuniune a conducerii PDL.

Cei de la PDL susţin, de asemenea, că ar fi remarcat în atitudinea lui Theodor Stolojan o schimbare încă de vineri, când se întorsese de la Bruxelles, o răceală din partea acestuia. Democrat-liberalii mai spun că liderul PDL Emil Boc a fost informat, la rândul său, de preşedintele Traian Băsescu despre depunerea mandatului de către Theodor Stolojan, şeful statului fiind cel care l-ar fi informat şi pe liderul social-democrat, Mircea Geoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII