14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGaiţă a demisionat din funcţia de preşedinte al FR Polo

Gaiţă a demisionat din funcţia de preşedinte al FR Polo

George Gaiţă a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Polo, după opt ani petrecuţi în acest post, informează Mediafax. "Am făcut ce am promis după turneul preolimpic de la Oradea, când România a ratat calificarea, adică mi-am dat demisia de onoare. Decizia a întârziat pentru că au existat două proiecte în derulare, din care cel mai important era aducerea unui nou antrenor. Acum după ce le-am îndeplinit, mi-am înaintat demisia, care a fost deja înregistrată", a spus Gaiţă.
"Nu ştiu ce ar trebui să se întâmple în polo-ul românesc, dar eu ştiu că în ultimii opt ani, fără a avea condiţii, am adus naţionala pe locul patru în Europa şi pe şase în lume. Şi mai adevărat este că în aceşti opt ani nu am reuşit să construiesc niciun bazin şi nici să aduc politicul să sprijine aceste proiect", a mai spus Gaiţă.
George Gaiţă a menţionat că nu va reveni asupra deciziei. "Nu este nicio şansă să revin asupra deciziei, dar probabil vor fi mulţi interesaţi de această funcţie", a declarat Gaiţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS