15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Chivu şi Codrea revin astăzi după câteva săptămâni de indisponibilitate

Fotbal: Chivu şi Codrea revin astăzi după câteva săptămâni de indisponibilitate

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a revenit în lotul lui Internazionale Milano, fiind convocat de tehnicianul Jose Mourinho pentru meciul de astăzi împotriva lui Chievo, din etapa a 16-a a campionatului Italiei, informează site-ul oficial al grupării milaneze.
Chivu s-a accidentat pe 1 noiembrie, în meciul pe care Inter l-a câştigat în faţa Regginei, scor 3-2. Acesta s-a accidentat la genunchiul stâng, iar primul consult a arătat că el va fi indisponibil aproximativ 20 de zile. În urma unei rezonanţe magnetice s-a descoperit o leziune a ligamentului colateral intern de la genunchiul stâng. Fundaşul român a urmat un program de recuperare, la 4 decembrie a revenit la antrenamente alături de restul lotului, iar în ultimele zile s-a pregătit normal alături de colegii săi.
La rândul lui, Codrea este apt de joc şi a fost inclus în lotul Sienei pentru meciul cu Palermo.
Mijlocaşul român a suferit o accidentare pe 16 noiembrie şi nu a fost folosit în meciul amical dintre România şi Georgia. Acesta a efectuat un nou control medical pe 25 noiembrie, iar medicii au anunţat că poate fi indisponibil pentru trei săptămâni. În lotul de 22 de jucători a fost inclus şi Cosmin Moţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS