13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateApel pentru ajutorarea a 315 suflete nefericite

Apel pentru ajutorarea a 315 suflete nefericite

Sunt oameni ca noi, dar au avut mai puţin noroc în viaţă. Sunt copii, bătrâni, dar şi persoane în floarea vârstei, lovite de suferinţe groaznice. Din cauză că nu locuiesc în aziluri sau cămine, nimeni nu le-a trecut pragul pentru a le oferi un zâmbet şi o mână de ajutor.
Până la 13 decembrie, Fundaţia Gazeta de Sud va strânge bani şi produse, pentru a aduce o rază de lumină pe chipurile acestor persoane, care au fost identificate cu ajutorul Primăriei Craiova.
Cei care doresc să se implice sunt invitaţi să ne contacteze la 0722.557.507 sau [email protected].

Până azi au sprijinit proiectul: POLYSTART GROUP cu 7.000 de lei, SIMODE – concesionar Peugeot – cu 5.000 de lei, EL GRECO cu 2.000 de lei şi CAMERA NOTARILOR PUBLICI cu 1.000 de lei. În plus, PAN GROUP a donat biscuiţi Tismana şi Salatini în valoare de 1.700 de lei, OLTENIA GARDEN donează 6 brazi pentru a face fericite tot atâtea familii sărace, iar BLUE COMPANY s-a angajat să monteze tâmplărie cu geam termopan la 5 familii nevoiaşe. Nu în ultimul rând, o asistentă medicală de 38 de ani din Craiova – "doamna Emilia", după cum s-a recomandat, căci n-a dorit să-şi spună numele întreg – a venit cu două plase cu lucruri pe care le-a donat spre a face fericiţi oameni nevoiaşi din puţinul ei.

Gazeta de Sud le mulţumeşte tuturor pentru implicarea în ajutorarea celor 315 suflete a căror listă o puteţi găsi la linkul de mai jos:

http://fundatia.gds.ro/situatie_campanie.pdf

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS