17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Doi fani stelişti, interzişi pe stadioane după jocul cu Fiorentina

Fotbal: Doi fani stelişti, interzişi pe stadioane după jocul cu Fiorentina

Doi suporteri stelişti au fost interzişi pe arenele sportive, iar mai mulţi suporteri au fost amendaţi în urma incidentelor produse în timpul meciului Steaua-Fiorentina, din Grupa F a Ligii Campionilor, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, citat de NewsIn. În afară de cei doi fani ai Stelei care au primit interdicţie la manifestări sportive de şase luni, jandarmeria a mai aplicat şi două sancţiuni contravenţionale de câte 1.000 de lei.
De asemenea, altor 14 suporteri le-au fost întocmite dosare penale pentru introducerea de materiale piritehnice în stadion, în timp cu un susţinător al Stelei va avea dosar penal pentru distrugere, după ce a rupt scaune din tribunele stadionului.
Toţi cei 19 fani care au primit sancţiuni din partea oamenilor legii, au fost opriţi după terminarea partidei, pentru a evita orice fel de incidente. Jandarmeria mai vizionează casete înregistrate de camerele de supraveghere ale arenei din Ghencea, astfel încât ar mai putea fi reţinute şi alte persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS