16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Piroman în libertate

Mehedinţi: Piroman în libertate

Un puternic incendiu a distrus azi noapte două anexe gospodăreşti în satul Giura, comuna Bâcleş, judeţul Mehedinţi. Din primele cercetări reiese că focul a fost de un piroman rămas neidentificat. Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 11 subofiţeri. După aproape cinci ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să lichideze incendiul, salvând astfel locuinţa. Pagubele materiale au fost cele două anexe gospodăreşti construite din lemn pe circa 40 metri şi aproximativ trei tone de furaje. Cauza incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Intervenţia s-a încheiat la orele 5.10. Cercetările continuă pentru identificarea făptaşului.

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 12 subofiţeri, în municipiu, pe str. C.D. Ionescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Dacia 1310. În urma incendiului, autoturismul a ars în proporţie de 90%, incendiul fiind produs de un scurtcircuit la instalaţia electrică a autoturismului.

Tot ieri, pompierii au mai acţionat şi pe bulevardul Tudor Vladimirescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc. Au ars peste 30 kg deşeuri (hârtie, textile, mese plastice). Cauza incendiului a fost focul deschis lăsat nesupravegheat în spaţii închise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS