22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBEC a trimis la poliţie o sesizare prin care Cătălin Harnagea a cerut anularea alegerilor în Vâlcea

BEC a trimis la poliţie o sesizare prin care Cătălin Harnagea a cerut anularea alegerilor în Vâlcea

Biroul Electoral Central a direcţionat către poliţie o sesizare a candidatului PNL pentru Camera Deputaţilor, Cătălin Harnagea, prin care a cerut anularea alegerilor într-un colegiu din judeţul Vâlcea, după distribuirea, sâmbătă, a unui ziar în care se făcea campanie electorală în numele său.

Harnagea a reclamat faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, în judeţul Vâlcea, unde candidează pentru un mandat de deputat, ar fi fost distribuit un ziar în care se preciza că se retrage din cursă şi că recomandă oamenilor pe cine să voteze în locul său, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.  

"Cătălin Harnagea, candidat pentru Camera Deputaţilor, din partea PNL, în colegiul uninominal numărul 3 din circumscripţia electorală numărul 40, judeţul Vâlcea, solicită BEC anularea alegerilor pentru Camera Deputaţilor în acest colegiu", se arată pe lista de zi a Biroului Electoral Central. Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a precizat că solicitarea lui Harnagea a fost direcţionată către poliţie, pentru cercetări.

Marian Muhuleţ a mai spus că majoritatea sesizărilor primite au fost redirecţionate către poliţişti, procurori şi către birourile judeţene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU