13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis: Hănescu l-a învins pe Marius Copil în primul meci la Masters România

Tenis: Hănescu l-a învins pe Marius Copil în primul meci la Masters România

Jucătorul de tenis Victor Hănescu l-a învins, marţi, pe Marius Copil, cu scorul de 6-3, 6-2, într-o partidă care a durat 54 de minute, prima din cadrul turneului Masters România.
Tot marţi, mai sunt programate meciurile: Irina Begu – Mihaela Buzărnescu, Gabriel Moraru – Andrei Gorban, Agnes Szatmari – Elena Bogdande la ora 13.00; după ora 18.00: Simona Halep – Alexandra Dulgheru, Victor Crivoi – Cătălin Gârd, Monica Niculescu – Anastasia Stepu.
La masculin, din grupa roşie fac parte Victor Hănescu (cap de serie), Gabriel Moraru, Andrei Gorban şi Marius Copil, iar din grupa albastră sportivii Victor Crivoi (cap de serie), Victor Ioniţă, Dacian Crăciun şi Cătălin Gârd.
La feminin, în grupa aurie vor juca Monica Niculescu (cap de serie), Simona Halep, Alexandra Dulgheru şi Anastasia Stepu, iar în grupa argintie Agnes Szatmari (cap de serie), Irina Begu, Mihaela Buzărnescu şi Elena Bogdan.
Turneul este dotat cu premii în valoare de 600.000 de euro, care vor consta în obiecte. Astfel, câştigătorii de la masculin şi de la feminin vor fi recompensaţi cu câte o casă. Ocupanţii locului doi vor primi câte o maşină de teren, iar poziţia a treia va fi recompensată cu plata biletelor de avion pentru anul 2009, la deplasările la competiţii. Sportivii care se vor clasa pe locul patru, vor primi computere în valoare de 2.000-2.500 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS