12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Universitatea Craiova: Bornescu îşi doreşte ca echipa sa să rămână pe podium şi după partida cu FC Vaslui

Fotbal, Universitatea Craiova: Bornescu îşi doreşte ca echipa sa să rămână pe podium şi după partida cu FC Vaslui

Portarul Universitatăţii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat astăzi că este optimist că echipa sa va reuşi să termine turul pe locul trei al Ligii I, în condiţiile în care valoarea colegilor săi impune acest lucru, informează NewsIn.

"Sperăm să ne păstrăm locul 3 pe perioada de iarnă, fiindcă am muncit mult tot turul şi cred că merităm să rămânem unde suntem acum. Vom întâlni la Vaslui o echipă incomodă, greu de bătut pe teren propiu, însă dacă ne vom face jocul nostru putem obţine cel puţin un punct. Avem nouă meciuri fără înfrângere şi ar fi păcat ca tocmai în ultimul joc să pierdem. Avem un lot de valoare, un antrenor bun, care ştie de fiecare dată să pregătească meciurile şi ne spune ce trebuie să facem şi sperăm să ne continuăm parcursul de până acum", a spus Bornescu.

Goalkeeperul grupării din Bănie s-a arătat încrezător că echipa sa îşi va îmbunătăţi evoluţiile începând cu returul ediţiei 2008/2009 al Ligii I: "Abordăm returul cu încredere, fiindcă pentru noi a doua parte a campionatului a fost mult mai bună decât prima de fiecare dată. Dacă păstrăm această tradiţie vom termina cu siguranţă pe un loc de cupă europeană".

Mijlocaşul alb-albaştrilor Constantin Gângioveanu a continuat ideea colegului său şi a afirmat că îşi doreşte ca echipa sa să fie arbitrată imparţial în deplasarea de la Vaslui: "Sperăm să terminăm turul cu o victorie, care să ne menţină pe locul al treilea, fiindcă există o diferenţă mică faţă de echipele care ne urmează şi se pot pierde destule locuri în cazul unei înfrângeri. Sperăm ca de data aceasta să avem parte şi de un arbitraj bun. Şi noi, şi Vasluiul suntem pe val, dar fiind final de tur la toate echipele a intervenit oboseala, sunt şi terenuri grele, nu toate au calitatea celui de la Craiova".

Universitatea Craiova va întâlni în deplasare formaţia FC Vaslui, vineri, de la ora 20:00, într-o partidă programată în etapa a 17-a, ultima a turului Ligii I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU