22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Dinamo: Altercaţie între fanii dinamovişti şi Torje la stadionul din Ştefan cel Mare

Fotbal – Dinamo: Altercaţie între fanii dinamovişti şi Torje la stadionul din Ştefan cel Mare

Un grup de suporteri dinamovişti, venit luni seară la stadionul Dinamo pentru a discuta cu acţionarul Vasile Turcu, i-a cerut socoteală mijlocaşului Gabriel Torje, care a încercat să le explice fanilor că filmarea în care cânta alături de colegii săi o melodie dedicată Stelei a fost trucată.
Aproximativ 60-70 de fani s-au întâlnit luni seară la stadionul Dinamo cu acţionarul Vasile Turcu, pentru a discuta situaţia fotbaliştilor care au petrecut după înfrângerea cu FC Braşov. La un moment dat şi-a făcut apariţia şi Gabriel Torje, care a încercat să le explice suporterilor că melodia "Steaua e numai una" a fost suprapusă peste "Vine Borcea cu spartanii", iar filmul respectiv este trucat.
Explicaţia lui Torje, care a reiterat ce a declarat şi presei, a stârnit mânia fanilor, care au început să îl scuipe şi să îl înjure pe mijlocaş. Scandalul s-a stins doar după ce Torje a decis să plece.
În seara zilei de 22 noiembrie, după ce Dinamo pierduse meciul cu FC Braşov, din etapa a 16-a a Ligii I, scor 0-2, Adrian Ropotan, Cristian Pulhac şi Gabriel Torje au venit în locuinţa celui din urmă pentru a sărbători ziua de naştere a internaţionalului de tineret, care împlinea 19 ani.
Ziarul Libertatea a intrat în posesia unei înregistrări filmate care îi prezintă pe cei trei însoţiţi de trei domnişoare, în timp ce petreceau în apartamentul lui Gabriel Torje. Astfel, cei trei ascultau muzică la un laptop, iar melodia pe care au cântat şi dansat a fost o manea lansată de un solist după ce Steaua a reuşit calificarea pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, "Steaua e numai una".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU