9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Furturi din Hipermarketul REAL

Craiova: Furturi din Hipermarketul REAL

Cristian D., de 41 de ani, din Craiova, a fost surprins ieri după amiază în flagrant de către jandarmii doljeni, după ce sustrăsese mai multe bunuri din Hipermarketul Real. Jandarmii au găsit în buzunarele de la geaca acestuia diverse produse în valoare totală de 142.27 de lei, a căror contravaloare nu fusese achitată. Acesta a declarat ca a luat mai multe produse (cabluri pentru computer, telecomandă, cosmetice, produse alimentare, dulciuri) pe care le-a ascuns în buzunarele de la geacă, după care a mers la casa de marcat şi a achitat cotravaloarea unei pâini, intenţionând să părăsească locul respectiv.
După aproximativ două ore de la acest eveniment, a fost depistată o altă persoană care sustrăsese mai multe bunuri din acelaşi magazin. În urma activităţilor specifice desfăşurate de jandarmi s-a constatat că persoana respectivă se numeşte M. Loredana, de 24 de ani, din Craiova. Aceasta a ascuns mai multe jucării şi o lampă auto în geantă, a trecut pe la casa de marcat achitând mai multe produse fără a le achita pe cele ascunse în geantă.
Persoanele în cauză se fac vinovate de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 Cod Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII