20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoar 600 de bilete vândute pentru meciul România-Georgia

Doar 600 de bilete vândute pentru meciul România-Georgia

Cu şapte ore înaintea începerii partidei amicale România-Georgia, programată astăzi, de la ora 20.30, la casele Stadionului Dinamo, arenă care va găzdui întâlnirea, se vânduseră doar 600 din cele 10.000 de bilete puse în vânzare.

"Foarte puţine bilete am vândut. De când au fost puse în vânzare şi până la această oră (n.r. miercuri, ora 13.30), cred că am vândut aproximativ 600 de bilete", a declarat una dintre casierele de la Stadionul Dinamo.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că va dona încasările înregistrate din vânzarea biletelor la meciul amical România – Georgia victimelor exploziilor din mina Petrila. Iniţial, FRF dorea să doneze câte un leu din preţul fiecărui bilet vândut la meciul România – Georgia în scopuri caritabile, dar după accidentul de la Petrila, conducerea instituţiei a decis să doneze toate încasările.

Federaţia Română de Fotbal a scos la vânzare 10.000 de bilete pentru partida amicală cu Georgia. Casele de bilete vor fi deschise miercuri până la ora de start a partidei. Preţurile variază între 5 lei la peluze şi 15 lei la tribuna 0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS