13.9 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCălăraşi: Trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist

Călăraşi: Trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist

Procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi a întocmit rechizitoriul prin care cetăţeanul N. N.  a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.    Cazul a fost instrumentat la nivelul Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Călăraşi.
La data de 22.07.2008, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie –Călăraşi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, l-au prins în flagrant pe inculpat  în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu suma de 300 euro.
N.N., din comuna Crivăţ, judeţul Călăraşi, a intrat în atenţia lucrătorilor Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Anticorupţie pentru Judeţul Călăraşi în urma unui denunţ depus de către un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Călăraşi – Postul de Poliţie Crivăţ. Acesta a sesizat faptul că cetăţeanul i-a promis suma de 300 euro pentru a distruge dosarul penal întocmit pe numele său pentru conducerea pe drumul public a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv având în sânge  o alcoolemie de 1,60 gr%o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS