13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Liga I, etapa 15: FARUL CONSTANŢA - PANDURII TÂRGU JIU 1-1

Fotbal, Liga I, etapa 15: FARUL CONSTANŢA – PANDURII TÂRGU JIU 1-1

Farul Constanţa a remizat astăzi pe teren propriu, scor 1-1, cu Pandurii Târgu Jiu, în primul meci al etapei a 15-a, şi a urcat pe locul 14, primul neretrogradabil, informează NewsIn.

FARUL CONSTANŢA – PANDURII TÂRGU JIU 1-1 (Chico 65 / Ghindeanu 53)

Farul: Curcă – Farmache, Pătraşcu, Rastovac, Maxim – Cruceru (Fatai 64) – Băcilă, Voiculeţ, Mendy (Nae 85) – Gosic (Fatai 64), Chico. Antrenor: Ion Marin.

Pandurii: Stanca – Popete, Ad. Rusu, Chibulcutean, Cardoso – Ghindeanu (Nalaţi 68), Stângă, Vancea (Simion 75), Orac (Murgan 57) – Al. Piţurcă, Iordache. Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Chico 82 / Stângă 82, Ad. Rusu 84

Arbitri: Sorin Corpodean – Gero Szabo, Iulian Szekely

Stadion: Farul; Spectatori: 200

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min 53: Ghindeanu a profitat de indecizia fundaşilor constănţeni şi, singur din marginea careului mic, a marcat cu un şut puternic pe sub Curcă.

1-1, min 65: Voiculeţ a centrat de pe partea dreaptă, iar Chico, din careul mic, a reluat în plasă cu o lovitură de cap.

Formaţia oaspete a fost însoţită de 10 suporteri, care au dominat fondul sonor pe tot parcursul jocului, având asupra lor trompete şi goarne.

Tehnicianul constănţenilor, Ion Marin, nu a putut conta în acest joc pe jucătorii Cosmin Matei şi Denis Alibec, care au fost titulari în ultimele etape. Cei doi au participat zilele acestea cu echipa naţională U19 la turneul preliminar din Turcia al Campionatului European, unde al doilea a reuşit să înscrie trei goluri.

Mijlocaşul lui Pandurii, Robert Ghindeanu, a reuşit să înscrie primul său gol în Liga I după mai bine de un an şi jumătate. Ultima oară când a marcat s-a întâmplat pe 19 mai 2007, pe vremea când evolua la FC Naţional, şi a înscris în minutul 58 al victoriei din deplasare, scor 3-0, cu FC Argeş. Jucătorul de 28 de ani a înscris de-a lungul carierei sale doar două goluri în primul eşalon.

Portughezul Chico Fernandes a ajuns la a patra reuşită din acest sezon al Ligii I după ce l-a învins pe Stanca, fiind golgheterul Farului.

În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 14 în clasament, având 13 puncte, în timp ce Pandurii se menţine pe poziţia a 12-a, cu 17 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS