19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Meciul de retragere al lui Viorel Moldovan, amânat

Fotbal: Meciul de retragere al lui Viorel Moldovan, amânat

Fostul internaţional român Viorel Moldovan a anunţat că meciul său de retragere din activitatea de fotbalist profesionist a fost amânat pentru anul viitor, după ce acesta a acceptat propunerea de a deveni antrenorul principal al echipei de fotbal din Liga 1, FC Vaslui. Moldovan a spus că îşi doreşte să se concentreze pe cariera sa de antrenor, iar meciul său de retragere va avea loc anul viitor.
"Am luat această decizie după ce am acceptat oferta primită din partea domnului Porumboiu de a antrena FC Vaslui. Eu consider că este o ocazie foarte bună pentru mine de a dovedi ce poate antrenorul Viorel Moldovan. De aceea, doresc să îmi concentrez toate eforturile în această direcţie. Meciul de retragere va avea loc anul viitor pe stadionul Gloriei Bistriţa, aşa cum a fost anunţat iniţial. Nu puteam să merg în altă parte decât acasă pentru acest eveniment, acolo unde eu am debutat în fotbalul mare", a declarat Moldovan.
Evenimentul denumit "Ultimul Moldo Goool" era programat să aibă loc la sfârşitul acestui an, pe stadionul formaţiei Gloria Bistriţa, echipă la care Moldovan debuta în 1990.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS