22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateModificare circulaţie trenuri

Modificare circulaţie trenuri

CFR Călători anunţă că, în perioada 01 – 30 noiembrie 2008, din cauza continuării lucrărilor de consolidare a infrastructurii feroviare dintre staţiile Teregova – Armeniş, situate pe ruta Orşova – Caransebeş, se va menţine următoarea modificare în circulaţia trenului IC 591, astfel:
IC 591 Bucureşti Nord – Craiova – Timişoara Nord, va circula cu orar modificat ca tren IC 12091, cu plecare din  Bucureşti Nord la ora 07.35 ( în loc de 05.45) şi sosire în Timişoara Nord la ora 15.32(în loc de 13.37).
Călătorilor care au procurat cu anticipaţie bilete pentru aceste trenuri, la solicitare, li se poate restitui integral, sau numai pentru parcursul neefectuat, contravaloarea acestora, în cazul în care renunţă la călătorie în noile condiţii.
Pentru orariile trenurilor personale afectate de aceaste lucrări, vă rugăm să vă adresaţi birourilor de informaţii din staţiile CFR.
Informaţii suplimentare legate de orarii, tarife, circulaţia trenurilor, oferte, etc. sunt disponibile şi la telefon 9521 sau pe site-ul http://www.cfr.ro/calatori/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS