16.2 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Presa franceză: "Bordeaux a acceptat Cadu-ul de la CFR Cluj"

Fotbal – Presa franceză: „Bordeaux a acceptat Cadu-ul de la CFR Cluj”

Cotidianul francez L'Equipe notează că echipa antrenată de Laurent Blanc, Girondins Bordeaux, s-a "înviorat pe scena europeană" după ce a reuşit să treacă de CFR Cluj, profitând de un moment "fatidic" în care clujenii au marcat în proprie poartă.
"Bordeaux s-a înviorat pe scena europeană după ce a câştigat partida cu CFR Cluj, meci în care s-au impus datorită unei dominări laborioase. A fost nevoie de un moment fatidic, pentru a da peste cap toată desfăşurarea meciului, singurul gol fiind marcat de căpitanul Ricardo Cadu în proprie poartă. O centrare a lui Yoann Gourcuff deviată în poarta românilor, aşa s-a decis meciul", scrie sursa citată.
L'Equipe mai spune că jocul nu a arătat ca unul de Liga Campionilor, mai ales din punct de vedere al ritmului şi al calităţii tehnice, iar Bordeaux nu a demosntrat că poate evolua mai bine în partidele următoare.
Şi AFP notează că Girondins Bordeaux a câştigat greu meciul cu contra elevilor lui Maurizio Trombetta, victorie care le dă francezilor speranţe în privinţa unei calificări în primăvara europeană: " Bordeaux avea neapărat nevoie de o victorie în faţa românilor de la Cluj, după ce a pierdut primele două meciuri din Liga Campionilor. Au obţinut-o, dar cu durere. Au aşteptat explozia lui Guourcuff, dar în cele din urmă golul a venit din partea nefericitului Cadu, reuşită ce le permite oamenilor lui Laurent Blanc să mai spere la o calificare în optimile competiţiei. În ciuda victoriei, Bordeaux se află pe ultimul loc, la un punct de români, care sunt pe doi".
Campioana României, CFR Cluj, a pierdut, miercuri, scor 0-1, partida cu Girondins Bordeaux, din Grupa A a Ligii Campionilor, în urma autogolului marcat de căpitanul Cadu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS