23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGigi Becali, dinamovist

Gigi Becali, dinamovist

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat aseară că ar fi vrut ca Dinamo să câştige derby-ul cu CFR Cluj, pentru ca gruparea din Ghencea să-şi consolideze poziţia a doua în clasament, dar a admis că ardelenii au meritat victoria pentru că "au jucat fotbal adevărat".

"Am vorbit cu Vasile Turcu şi era supărat că nu joacă echipa, dar eu am văzut un meci de mare anvergură, s-a jucat când la o poartă, când la alta. CFR a fost o echipă mai bună, e adevărat. Eu zic că dacă nu se rupea Bratu alta era situaţia, că Miranda nu a făcut cine ştie ce. Asta e situaţia, chiar dacă îmi convenea mai mult un egal. Aş fi preferat să bată Dinamo, pentru că eu vroiam să îmi asigur locul doi. Nu prea mai aveam probleme dacă pierdea CFR. Acum e mai periculos, pentru că CFR e o echipă care joacă fotbal şi trebuie să o recunosc", a declarat Gigi Becali la Telesport.

Echipa antrenată de Maurizio Trombetta a trecut aseară, de Dinamo, scor 1-0, în derby-ul etapei a 11-a a Ligii I, rezultat în urma căruia ardelenii s-au apropiat la 6 puncte de formaţia antrenată de Mircea Rednic.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 19 puncte şi a urcat pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu FC Timişoara, dar despărţite de golaveraj. De cealaltă parte, Dinamo a rămas pe primul loc în campionat cu 25 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului doi, AFC Urziceni, care are însă un meci mai puţin disputat. Steaua se află pe poziţia a treia, la egalitate de puncte cu ialomiţenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS