15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Julio Cesar: Cazul dinamovistului eliminat în meciul cu Craiova va fi rejudecat

Fotbal – Julio Cesar: Cazul dinamovistului eliminat în meciul cu Craiova va fi rejudecat

Comisia de Apel a FRF a admis contestaţia grupării FC Vaslui privind utilizarea de către Dinamo a fundaşului Julio Cesar în meciul direct, al cărui cartonaş roşu primit cu Universitatea Craiova fusese anulat de Comisia de Disciplină, iar cazul a fost trimis către rejudecare.
"Se admite apelul clubului SC Sporting Club Vaslui, introdus împotriva hotărârii din 01.10.2008 a Comisiei de Disciplină, această primă instanţă respingând contestaţia făcută de vasluieni la jocul de pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, prin care moldovenii contestau dreptul de joc al jucătorului dinamovist Santos Correia Julio Cesar. Se desfiinţează astfel hotărârea respectivă şi se trimite cauza spre rejudecare la Comisia de Disciplină a FRF", se arată în comunicat Comisiei de Apel.
Comisia de Disciplină a FRF a decis pe 10 septembrie să anuleze cartonaşul roşu primit de fundaşul lui Dinamo în partida cu Universitatea Craiova şi i-a acordat acestuia dreptul să evolueze în disputa cu FC Vaslui. Oficialii grupării vasluiene au anunţat că vor contesta dreptul de joc al lui Julio Cesar dacă acesta va fi folosit lucru ce s-a şi întâmplat, fotbalistul fiind integralist în victoria echipei sale cu 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS