15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Cupa României: Petrolul-Rapid 2-3, după prelungiri

Fotbal – Cupa României: Petrolul-Rapid 2-3, după prelungiri

Gruparea pregătită de Jose Peseiro, Rapid, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a dispus joi, scor 3-2, după prelungiri, de divizionara secundă Petrolul Ploieşti, aceasta fiind prima victorie a giuleştenilor de la 29 august.

PETROLUL PLOIEŞTI – RAPID 2-3, după prelungiri (Muţiu 20, Tincu 83-pen / Djalovic 5, Cesinha 78, 118)

Petrolul: Panaite – Odoroabă, A. Stoica, I. Costache, M. Tudor – P. Tincu (Bozga 89), Minciună – L. Dumitru (Ghiţă 78), Marinescu, Budescu – Muţiu (Straton 79). Antrenor: Eusebiu Tudor

Rapid: Marinescu – N. Grigore, Fernandes, Andrade, Perjă (Mardare 46) – Lazăr (Cesinha 73), Adefemi – Pitbull, Herea (Boya 46), Spadacio – Djalovic. Antrenor: Jose Peseiro.

Cartonaşe galbene: I. Costache 52 / Perjă 30, N. Grigore 57, Adefemi 65, Cesinha 120

Arbitri: Georgian Ionescu – Florin Păunescu, Daniel Hulubei

Stadion: Giuleşti – Valentin Stănescu; Spectatori: 3.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, minutul 6: Spadacio a centrat de pe partea stângă, iar Djalovic, din şase metri, a marcat cu o lovitură de cap sub bară, după ce portarul Panaite a ieşit greşit din poartă.

1-1, minutul 22: Muţiu a reuşit să împingă în poartă din şase metri mingea şutată de Laurenţiu Dumitru şi deviată de Costin Lazăr.

1-2, minutul 78: Cesinha a marcat cu un şut de la marginea careului mare după o combinaţie de efect cu Pitbull şi Djalovic.

2-2, minutul 83: Paul Tincu l-a învins pe Marinescu dintr-un penalty acordat în urma unui henţ comis în careu de camerunezul Pierre Boya.

2-3, minutul 118: Brazilianul Cesinha a reuşit dubla după ce l-a învins pe Panaite cu un şut în stânga acestuia.

Nicolae Grigore, căpitanul Rapidului după înlocuirea lui Costin Lazăr, a fost înjurat la finalul partidei de suporteri care i-au reproşat evoluţia foarte slabă din acest joc.
Cu ocazia acestei partide, formaţia giuleşteană şi-a inaugurat tabela de marcaj ultramodernă achiziţionată cu 240.000 de euro.
Suporterii Rapidului au afişat în timpul meciului un banner prin care îi ameninţau pe jucători că vor avea probleme dacă nu vor învinge Petrolul. "Vă obligăm să câştigaţi / Altfel aici nu mai jucaţi", scria pe bannerul giuleştenilor. Fanii nu şi-au încurajat deloc echipa în prima repriză, însă în minutul 36, au cerut demisia conducerii administrative, dar şi a antrenorului Jose Peseiro.
Portarul giuleştenilor Andrei Marinescu a fost utilizat pentru prima oară în acest sezon de Jose Peseiro într-un meci oficial. Tânărul de 23 de ani a fost până acum al treilea portar din lot după Urko Pardo şi Elinton Andrade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS