22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi tineri din Craiova au fost prinşi în timp ce încercau să vândă peste 200 de grame de haşiş

Doi tineri din Craiova au fost prinşi în timp ce încercau să vândă peste 200 de grame de haşiş

Doi tineri din Craiova care făceau parte dintr-o reţea internaţională de trafic de droguri, pe relaţia Italia – România, au fost prinşi de poliţiştii Brigăzii de Combaterea Crimei Organizate în timp ce încercau să vândă peste 200 de grame de haşiş.

Andrei Doiu (26 de ani) şi Cristian Cîţu (18 ani) se aflau în atenţia poliţiştilor antidrog din luna iunie a acestui an şi, potrivit informaţiilor de până acum, aceştia ar fi introdus în ţară aproape trei kilograme de droguri. Potrivit Poliţiei, drogurile erau aduse în ţară de către Andrei Doiu, care ascundea „marfa“ în bagajele personale. Cei doi au fost prinşi, miercuri, având asupra lor cantitatea de 205,6 grame de haşiş. 

"Cei doi comercializau drogurile în barurile şi discotecile din oraş, principalii cumpărătorii fiind tinerii. Preţul pentru un gram de haşiş era de 100 de lei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, subcomisar Florentina Popescu.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma unei ordonanţe emisă de procurorii DIICOT Dolj, iar azi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS