26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateConstanţa: Doi poliţişti au fost bătuţi măr

Constanţa: Doi poliţişti au fost bătuţi măr

Doi oameni ai legii din Constanţa au fost bătuţi crunt în plină zi. Primul a fost lovit de câţiva romi pe care încerca să-i convingă să nu mai arunce gunoaie în faţa casei lui. Al doilea, agent la circulaţie, încerca să aplaneze un conflict iscat între mai mulţi tineri.

În primul caz, agresorii au tăbărât într-o clipă pe poliţistul de 29 de ani şi l-au lăsat inconştient, zăcând pe trotuar. Bărbatul a fost găsit de vecini şi dus la spital. Este acum în afara oricărui pericol, dar va mai rămâne internat câteva zile. Suspecţii încă nu au fost găsiţi, însă victima spune că îi poate identifica după poze.

Câteva ore mai târziu, un alt poliţist aflat în misiune a avut aceeaşi soartă. Împreună cu mai mulţi colegi de la Rutieră au încercat să stingă un conflict apărut într-un grup de tineri, în localitatea Valu lui Traian. Unul dintre băieţi a aruncat însă cu bolovani în maşina de poliţie. A fost imobilizat de poliţişti, iar in momentul în care au vrut să-i pună cătuşele, individul l-a lovit pe unul dintre agenţi atât de tare încât acesta s-a dezechilibrat şi a căzut. Agresorul este acum la Parchet.
 
Bătăuşii din ambele cazuri pot fi acuzaţi de ultraj şi riscă până la şapte ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU