18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţie feroviară blocată pe Valea Prahovei

Circulaţie feroviară blocată pe Valea Prahovei

Circulaţia feroviară pe Valea Prahovei a fost blocată azi-noapte din cauza unui incendiu. Nici un tren nu a putut trece azi noapte pe această rută, unde garniturile au rămas înţepenite pentru aproape patru ore. La ieşirea din Sinaia spre Ploieşti, reţeaua de înaltă tensiune a fost distrusă de un scurt-circuit, care a fost urmat de un incendiu puternic. În vagoanele blocate, sute de oameni neliniştiţi au cerut zadarnic explicaţii de la lucrătorii CFR. Incendiul s-a pornit în jurul orei 22. Şoferii aflaţi în trafic pe DN1 au vazut o flamă puternică şi au auzit mai multe bubuituri.

Părea un foc uriaş de artificii, care a luminat toată pădurea. Firul de înaltă tensiune a căzut la pământ, incandescent. Imediat, traficul feroviar între Sinaia şi Câmpina a fost întrerupt, şi mai multe trenuri de călători şi de marfă au rămas blocate în gările de pe Valea Prahovei.

Călătorii au fost revoltaţi de faptul că trebuie să aştepte mai multe ore până să ajungă la destinaţie, ba mai mult unii au spus că au pierdut legăturile şi vor ajunge acasă cu zeci de ore întârziere. In cele din urmă, dupa aproape patru ore, alimentarea liniei a fost refăcută, iar trenurile s-au pus din nou în mişcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS