32.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateItalia: Peste 6.000 de sticle din vinul lui Adrian Mutu au fost vândute

Italia: Peste 6.000 de sticle din vinul lui Adrian Mutu au fost vândute

Vinul lui Adrian Mutu, "Zece", pe care atacantul român al echipei Fiorentina l-a lansat de puţin timp în Italia, a fost primit foarte bine de cumpărători, care au achiziţionat deja peste 6.000 de sticle în toată Italia, informează site-ul fiorentina.it, citat de NewsIn.
"Nou activitate comercială a lui Adrian Mutu, care a lansat pe piaţă vinul care îi poartă numărul, 10, prinde aripi: deja au fost vândute peste 6.000 de sticle în toată Italia, iar aria de distribuire va creşte şi mai mult. Vinul lui Mutu are mai multe sortimente în care poate fi cumpărat de doritori: roşu, alb şi roze", informează sursa citată.
De asemenea, site-ul italian mai scrie că atacantul Fiorentinei şi al echipei naţionale de fotbal a României va mai lansa un vin pe piaţa din Italia care se va numi "L'inchino" (n.r. Plecăciunea – numele vine de la gestul pe care jucătorul îl face către tribune după ce marchează un gol).
Altfel, site-ul fiorentina.it mai notează că Adrian Mutu a jucat sâmbătă în meciul naţionalei României contra Franţei, scor 2-2, iar acest lucru este un lucru îmbucurător, deoarece se pare că recuperarea jucătorului după accidentarea de la cot decurge foarte bine. De asemenea, în ceea ce priveşte problemele fotbalistului de la genunchi, sursa citată arată că în următoarele zile se vor face investigaţii pentru a se descoperi eventualele probleme, însă se pare că nu sunt motive serioase de îngrijorare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS