19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCupa României - Mititelu: "Mergem să câştigăm contra lui CSM Ploieşti, dar ne va fi foarte greu"

Cupa României – Mititelu: „Mergem să câştigăm contra lui CSM Ploieşti, dar ne va fi foarte greu”

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat astăzi, agenţiei NewsIn, că jucătorii săi vor avea un meci foarte greu în 16-imile Cupei României, contra grupării CSM Ploieşti, echipă care, în opinia sa, se luptă pentru promovarea în Liga I.

"Mergem să câştigăm contra lui CSM Ploieşti, dar ne va fi foarte, foarte greu. Este o echipă foarte bună, care vrea să joace la anul în Liga I, joacă pe stadionul Ilie Oană, adică numele unui fost antrenor al Craiovei. Istoria şi tradiţia oraşului Ploieşti ne indică un meci foarte greu", a spus Adrian Mititelu.

Întâlnirea de marţi, dintre CSM Ploieşti şi Universitatea Craiova, din 16-imile Cupei României, a stârnit amintiri plăcute în memoria patronului Universităţii Craiova: "Este o blasfemie ca un oraş precum Ploieştiul să nu aibă echipă în Liga I. Ploieştiul este un oraş care a însemnat foarte mult pentru echipa Craiovei, e un oraş care ne-a ajutat foarte mult în istoria noastră fotbalistică. Aici am cucerit primul nostru titlu, iar foşti jucători petrolişti precum Ciupitu, Ivan, Bădin, Marin Marcel au contribuit din plin la performanţele Universităţii". 

Finaţatorul grupării din Bănie a afirmat că fotbaliştii pregătiţi de Nicolo Napoli nu au prevăzută nicio primă pentru acest meci, ci numai pentru câştigarea Cupei României.

CSM Ploieşti va întâlni echipa Universitatea Craiova, marţi, de la ora 14:30, în 16-imile Cupei României.

Altfel, Adrian Mititelu s-a referit şi la meciul dintre România şi Franţa, scor 2-2, din Grupa a 7-a de calificare la CM 2010: "Sunt două lucruri care m-au dezamăgit în acel meci: golul lui Gourcuff şi publicul de la Constanţa, care a fost dezolant, a lăsat o imagine tristă, nu a încurajat mai deloc echipa naţională. Publicul de la Constanţa nu a înţeles încă ce înseamnă echipa naţională, la 2-2 ei fluierau în loc să-i încurajeze pe jucătorii lui Piţurcă. Dacă se juca la Craiova, alta ar fi fost atmosfera".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS