15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMutu se declară nemulţumit că echipa naţională nu este respectată

Mutu se declară nemulţumit că echipa naţională nu este respectată

Atacantul român Adrian Mutu a afirmat astăzi, pe blogul său oficial, că îi pare rău că în fotbalul românesc sunt prea multe persoane care afectează atmosfera, iar naţionala României nu este respectată.

"Eu cred că echipa naţională merită mai mult respect. Atunci când îmbraci tricoul galben, visul tuturor copiilor care joacă fotbal, fie că îl porţi pe teren, în parcuri, în cantonament sau fie că faci parte din delegaţia naţionalei, trebuie să ai respect pentru echipa naţională. Aşa, la urma urmei, te respecţi pe tine, dar şi sângele care îţi curge în vene", a afirmat atacantul naţionalei României.

Jucătorul a mai spus că pentru orice fotbalist echipa naţională trebuie să reprezinte unul dintre cele mai importante lucruri din carieră. "Atunci când începem să jucăm fotbal, naţionala devine practic visul tuturor copiilor. Îmi aduc aminte cu ce emoţie aşteptam meciurile naţionalei şi cu câtă admiraţie urmăream driblingurile lui Hagi, Ilie Dumitrescu sau Sabău. Am crescut cu această generaţie şi erau idolii mei", a mai declarat Mutu pe site-ul său oficial.

"Ştiu la ce vă gândiţi şi îmi pare rău, poate la fel şi vouă, pentru că din cauza anumitor persoane atmosfera din fotbalul românesc s-a răcit. Aruncăm jigniri unii asupra celorlalţi fără să ne gândim că alţii ne folosesc", a mai comentat atacantul român, citat de NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII