13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHotelul de gheaţă de la Bâlea se deschide pe 21 decembrie

Hotelul de gheaţă de la Bâlea se deschide pe 21 decembrie

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, statiune aflată la 2040 metri altitudine, în masivul Făgăraş, se deschide publicului începând de vineri, anunţă organizatorii Proiectul de Marketing Turistic „Ice Hotel 2008".

În plus, faţă de anul trecut, pe lângă cazare, clienţii vor putea servi o masă caldă în restaurantul din hotelul de gheaţă.

De vineri, hotelul va funcţiona între orele 9.00- 17.00, în regim de muzeu, adică Ice Hotel va putea fi vizitat, oaspetii putând servi un cocktail în pahare de gheaţă. Preţul unui bilet de intrare va fi de 8 lei, din care 3 lei reprezintă consumaţie de la bar. Între orele 17.00- 20.00, obiectivul va funcţiona ca restaurant. Cei care doresc să servească cina aici vor putea încerca un meniu special, compus din şapte feluri de mâncare şi ce costă 229 de lei. Între orele 20.00- 24.00, Ice Hotel se va transforma într-un club de noapte.

„DJ renumiţi vor asigura o ambianţă muzicală de calitate şi alături de diferiţi barmani, pregătiţi pentru a prepara cele mai sofisticate băuturi, vor „încalzi" atmosfera la cele mai inalte cote din Romania", susţin organizatorii. Între orele 24.00 şi 8.00, Ice Hotel va funcţiona în regim hotelier. Pentru o noapte de cazare la Ice Hotel, preţul este de 89 lei/persoana. Cei care doresc să petreacă sărbătoarea Crăciunului la hotelul de gheaţă, oferta specială de cazare şi masă pentru perrioada 21.12.-26.12.2007 este de 229 euro/persoana .

Fiecare cameră a hotelului a fost „botezată" cu numele unei planete (Uranus, Marte, Jupiter, Venus, Pluto etc). „Decoraţiile interioare şi iluminatul sunt astfel gândite încât să creeze senzaţia de imensitate, de spaţiu cosmic. De asemenea, restaurantul, barul şi coridoarele Ice Hotel beneficiază de un iluminat deosebit, care pune în valoare frumusetea si puritatea gheţii", se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS