10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn spectacol de la Teatrul Nottara va fi transmis live luni pe internet, la RadioLynx.ro

Un spectacol de la Teatrul Nottara va fi transmis live luni pe internet, la RadioLynx.ro

Spectacolul "Copilul din spatele ochilor" după Nava Semel va fi transmis live pe internet, la RadioLynx.ro, în premieră naţională, mâine seară, de la Teatrul Nottara din Bucureşti, potrivit unui comunicat al postului de radio.
"Copilul din spatele ochilor" este povestea unei mame israeliane care are grijă de fiul ei, atins de Sindromul Down, şi încearcă să-l protejeze de greutăţile care-l aşteaptă. Deşi piesa vorbeşte despre o familie care se luptă cu durerea, ignoranţa şi temerile, mesajul este unul optimist. De-a lungul piesei, copilul devine sursă de iubire pentru toţi membrii familiei şi este cel care-i învaţă pe toţi ceilalţi un nou sens al bucuriei de a trăi.
Spectacolul a avut premiera în noiembrie la Bucureşti. Regia piesei este semnată de Liana Ceterchi, scenografia, de Adriana Raicu Petre, iar interpretarea aparţine actriţei Gabriela Popescu. Piesa a fost scrisă în urmă cu 20 de ani şi interpretată în 11 ţări. În Israel, unde trăieşte autoarea, piesa "Copilul din spatele ochilor" a primit numeroase premii şi a fost jucată de peste 1.000 de ori.
Spectacolul de luni se va juca de la ora 19.30 la sala George Constantin de la teatrul bucureştean, şi este prezentat de RadioLynx.ro, Asociaţia Femeilor din Teatru "If…/ Dacă… pentru femei", Centrul de proiecte Culturale ArCuB şi Asociaţa "Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS