16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Sorin Cârţu: "Penescu este un aurolac în fotbalul românesc"

Fotbal – Sorin Cârţu: „Penescu este un aurolac în fotbalul românesc”

Antrenorul Daciei Mioveni, Sorin Cârţu, a declarat, că nu doreşte să răspundă acuzelor venite din partea finaţatorului lui FC Argeş, Cornel Penescu, care a afirmat că el ar fi vândut meciul cu FC Vaslui din sezonul 2005/2006, şi l-a comparat pe acesta cu un aurolac, informează NewsIn.
"Un om care are un asemenea limbaj nu este unul cu care să intri în polemică. Penescu este un aurolac în fotbalul românesc şi reacţia mea faţă de el este exact cea pe care o am faţă de un aurolac pe care îl vezi la semafor că vrea să-ţi spele geamul maşinii. Ce, cu ăia vorbeşti? Nu-i bagi în seamă. Aşa nici eu nu-l bag în seamă pe acest Penescu, este un parvenit", a declarat Sorin Cârţu.   
Patronul lui FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, joi, că are dovezi că actualul antrenor al Daciei Mioveni, Sorin Cârţu, a vândut meciul cu Sporting Vaslui, în perioada în care pregătea formaţia din Trivale. "Sută la sută Sorin Cârţu a vândut meciul cu Vasluiul pe vremea când era antrenor la FC Argeş. Ştie toată lumea acest lucru, în plus eu mai am şi martori", a spus Penescu.
Partida la care face referire Cornel Penescu s-a disputat în etapa a 22-a a ediţiei 2005-2006 a Ligii I şi a fost câştigată de Sporting Vaslui, scor 3-0. La finalul acelui sezon, Penescu a preluat echipa din Trivale şi a decis să-l schimbe pe Sorin Cârţu, acuzându-l, la acea vreme voalat, că a trucat mai multe partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS