24.6 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEugen Neagoe a demisionat din funcţia de antrenor al Pandurilor

Eugen Neagoe a demisionat din funcţia de antrenor al Pandurilor

Eugen Neagoe şi-a anunţat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, după ce formaţia sa a pierdut pe teren propriu cu 3-1 în faţa Gloriei Bistriţa. Neagoe şi-a motivat decizia prin faptul că nu mai poate să îşi motiveze jucătorii, informează NewsIn.
"Am vrut să creez un şoc la echipă. E cea mai bună soluţie în acest moment. Sper ca demisia să îmi fie acceptată. Nu ştiu ce se mai poate face în urmtătoarele trei meciuri. Sunt multe de reproşat, dar nu dau în jucători", a spus Neagoe.
Pandurii nu a mai câştigat un meci în campionat de 11 etape, mai exact de pe 31.08.2007, atunci când a învins, pe teren propriu, pe Gloria Buzău, scor 3-0. După şapte înfrângeri consecutive, gruparea gorjeană a înregistrat în ultimele trei jocuri tot atâtea remize, iar vineri s-a înclinat în faţa Gloriei Bistriţa, scor 0-1.
În vârstă de 40 de ani, Eugen Neagoe a preluat Pandurii la începutului sezonului 2006/2007, conducând gruparea gorjeană în 51 de meciuri în campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS