11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Italia: Adrian Mutu este pe coperta unui DVD despre istoria clubului Fiorentina

Fotbal – Italia: Adrian Mutu este pe coperta unui DVD despre istoria clubului Fiorentina

Fotografia atacantului român Adrian Mutu este pe una dintre coperţile colecţiei de DVD-uri în care se vorbeşte despre istoria formaţiei italiene, iniţiativă a cotidianului Gazzetta dello Sport, informează site-ul grupării din Florenţa.
"Este o mare onoare pentru mine să fiu o parte din istoria Fiorentinei. Există lucruri care valoarează mai mult decât banii, iar această recunoaştere a mea îmi dă şi mai multă responsabilitate şi trebuie să apăr mereu onoarea tricoului pe care îl port. Sper ca acum să producem material şi pentru DVD-ul cu numărul 12", a declarat atacantul român Adrian Mutu, la ceremonia de lansare a colecţiei de 11 DVD-uri despre istoria clubului Fiorentina.
Mutu s-a referit şi la partida cu Internazionale Milano, care va avea loc la 2 decembrie: "Fiecare etapă este importantă, dar înainte să ne gândim la meciul cu 'nerazzurri' trebuie să ne concentrăm la partida din Cupa UEFA. Eu m-am întors astăzi la antrenamente alături de restul colegilor".
Mutu a suferit o accidentare la un meci din campionat al Fiorentinei, iar perioada de recuperare era estimată la trei săptămâni, dar a revenit mai repede la antrenamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS