13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Domenech crede că România este principala adversară a Franţei în preliminariile CM 2010

Fotbal: Domenech crede că România este principala adversară a Franţei în preliminariile CM 2010

Selecţionerul echipei naţionale a Franţei, Raymond Domenech, a declarat că echipa pe care o antrenează va evolua într-o grupă preliminară grea şi că România este principalul adversar în lupta pentru calificare.
"Nu este o grupă uşoară, dar nici prea dificilă în comparaţie cu altele. Toate echipele sunt periculoase, iar noi le cunoaştem pe unele dintre ele. Unele echipe vor avea avantajul terenului propriu sau vor fi mai obişnuite cu clima. Ordinea este simplă, România este cea mai periculoasă echipă din grupă, mai ales că a terminat pe primul loc în preliminariile pentru Campionatul European", a declarat selecţionerul echipei naţionale a Franţei, Raymond Domenech.
Echipa naţională a României va juca alături de Franţa, Serbia, Lituania, Austria şi Insulele Feroe, în Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, care urmează să fie găzduit de Africa de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS