18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Sandu face un apel ca fanii să vină în număr mare la ultimul meci al României din campania EURO 2008

Fotbal: Sandu face un apel ca fanii să vină în număr mare la ultimul meci al României din campania EURO 2008

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, le cere spectatorilor să vină în număr mare la meciul cu Albania, de miercuri, indiferent de starea vremii şi le promite celor prezenţi că va fi un spectacol pe cinste.
"Să nu uităm că majoritatea naţionalelor europene sunt susţinute de câte 50-60 de mii de spectatori la un meci de calificare pentru un turneu final. Noi abia avem cifra asta pe întreaga campanie, din cauza faptului că echipa naţională nu beneficiază de un stadion ca lumea. Sper ca fanii să vină în număr mare pe stadion la meciul cu Albania pentru că vor avea ce vedea. Va cânta Voltaj, îl vom avea invitat pe campionul mondial Lucian Bute şi va fi o tombolă la care spectatorii pot câştiga un Logan şi tricouri cu autografele jucătorilor", a declarat luni Mircea Sandu.
România va susţine ultima partidă din preliminariile pentru EURO 2008, miercuri, de la ora 18:00, împotriva Albaniei. Echipa naţională a României a obţinut calificarea la turneul final cu două etape înainte de finalul preliminariilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS