22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Portarul Albaniei ne vede câştigători la Euro

Fotbal: Portarul Albaniei ne vede câştigători la Euro

Portarul naţionalei Albaniei, portarul Arian Bequaj, adversara de mâine a României din Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, a declarat la sosirea la Bucureşti, că o vede pe naţionala condusă de Victor Piţurcă o posibilă câştigătoare a titlului. "România este o echipă foarte bună şi vom avea un meci foarte greu. Este bine pentru noi că nu va juca Mutu, pentru că este un jucător extraordinar. Cred că România poate câştiga Campionatul European. La turneul final orice este posibil. România are o echipă foarte bună şi cu siguranţă poate câştiga titlul european", a declarat Bequaj.
În ceea ce priveşte faptul că România a obţinut mai repede calificarea la Campionatul European, datorită şi celor două egaluri înregistraze de Albania cu Bulgaria, Bequaj a comentat: "Nu mă aştept ca România să ne facă vreun cadou la acest meci".
Un alt fotbalist albanez, Erion Bogdani, şi-a exprimat regretul pentru faptul că Mutu nu va juca în meciul de la Bucureşti. "Este greu să învingem România, pentru că este o echipă foarte puternică. Îmi pare rău că nu joacă Mutu. Este un jucător bun, pe care îl ştiu din Italia", a spus Bogdani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS