19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFederaţiile de baschet, haltere, tenis şi volei vor folosi gratis 49 ani imobile de la stat

Federaţiile de baschet, haltere, tenis şi volei vor folosi gratis 49 ani imobile de la stat

Federaţiile române de baschet, haltere, taekwondo WTF, tenis şi volei au primit, în folosinţă gratuită pentru 49 de ani, cinci imobile proprietate publică a statului, potrivit unei decizii de luni a Guvernului.
Imobilele se află în administrarea Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS) şi sunt situate în cadrul complexelor sportive „Lia Manoliu” şi Sala Polivalentă Bucureşti.
Actul normativ stabileşte, de asemenea, încetarea dreptului de folosinţă gratuită al Federaţiei Române de Badminton asupra unui teren din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu.
Predarea-preluarea bunurilor imobile se face pe bază de protocol între ANS şi federaţiile sportive beneficiare, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii de guvern.
Dreptul de folosinţă al federaţiilor asupra bunurilor primite încetează dacă Agenţia Naţională pentru Sport constată că acestea nu sunt folosite în conformitate cu destinaţia lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS