9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDificultăţi în alimentarea cu energie în cinci judeţe din cauza fenomenelor meteo

Dificultăţi în alimentarea cu energie în cinci judeţe din cauza fenomenelor meteo

În 45 de localităţi din 5 judeţe ale ţării s-au înregistrat dificultăţi în alimentarea cu energie electrică din cauza fenomenelor meteorologice înregistrate azi-noapte.
Astfel azi dimineaţă, la ora 08.30 erau semnalate cu astfel de probleme 17 localităţi din judeţul Dolj, o localitate din judeţul Caraş – Severin, trei localităţi din judeţul Ilfov, o localitate din judeţul Olt şi 23 localităţi din judeţul Teleorman. Echipe specilizate de la Electrica acţionează pentru remedierea defecţiunilor, informează comunicatul amintit.

Ministerului Internelor şi Reformei Administrative a anunţat că este pregătit să intervină dacă situaţia o va impune, monitorizându-se în permamenţă evoluţia fenomenelor meteorologice în cele 20 de judeţe şi din Municipiul Bucureşti vizate de atenţionarea ANM. De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sunt pregătiţi să acţioneze, la nevoie, în special în judeţele Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Olt, Timiş şi Vâlcea, pentru care  Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizarea hidrologică, pentru perioada 18 noiembrie, ora 08.00 – 20 noiembrie, ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU