13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Şase acoperişuri de bloc au fost spulberate de vânt

Craiova: Şase acoperişuri de bloc au fost spulberate de vânt

Şase acoperişuri şi trei panouri publicitare din Craiova au fost spulberate azi dimineaţă de vântul puternic, avariind în cădere trei maşini.

„La început am fost sesizaţi pentru două acoperişuri care au fost construite fără autorizaţie. Erau în cartierele Corniţoiu şi 1 Mai. Ulterior, am mai fost anunţaţi de alte patru acoperişuri căzute şi trei panouri publicitare. Acum problema s-a extins în majoritatea cartierelor. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale, mai exact au fost avariate trei maşini“, a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelescu. Acesta a adăugat că toate cele şase acoperişuri spulberate de vânt nu aveau autorizaţie de construcţie. „Aceste acoperişuri au mai căzut. De fapt, cele fără autorizaţie sunt cele care cad tot timpul când este vânt puternic. Le tot ridică la loc, fără autorizaţie, şi la următoarea vijelie pică iar. Noi le avem deja inventariate, sunt trecute pe lista noastră şi le avem în vedere“, a mai precizat viceprimarul Craiovei, Gheorghe Nedelescu.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj s-au deplasat în zonele semnalate, iar în acest moment ajută la strângerea bucăţilor de lemn şi tablă împrăştiate de vânt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII