15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBogdan Olteanu nu va fi sancţionat

Bogdan Olteanu nu va fi sancţionat

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat astăzi că preşedintele Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu nu riscă o sancţiune din partea conducerii liberale din cauza declaraţiilor sale la adresa ambasadorului Taubman, precizând că PNL are ca „temă” restabilirea raporturilor cu SUA.

„M-am delimitat şi mă delimitez de un anumit aspect din declaraţia preşedintelui Camerei Deputaţilor şi anume comentariile domniei sale privind biografia politică a domnului Taubman. Acest lucru este inacceptabil şi riscă, din punct de vedere diplomatic, să aibă o conotaţie care nu reprezintă în niciun fel punctul de vedere al PNL”, a declarat Antonescu.

În acelaşi timp, el a susţinut că ambasadorul SUA nu a fost suficient informat cu privire la modificările adoptate de Parlament la Codul penal şi la Codul de procedură penală.

„Cred că, pe conţinut, apropo de aceste modificări adoptate de Parlament la Codul penal şi la Codul de procedură penală, ambasadorul SUA nu este suficent informat sau este chiar dezinformat. Cum a devenit domnul Taubman ambasador chiar nu ne priveşte”, a adăugat vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă Olteanu riscă vreo sancţiune de la partid în cazul declaraţiilor făcute, Antonescu a spus că nu se va întâmpla acest lucru.

„Nimeni nu a fost sancţionat în PNL pentru declaraţii şi nu asta este problema. Este, însă, o temă pentru PNL o restabilire a raporturilor cu SUA”, a conchis Crin Antonescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU