17.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Tricolorii au fost aşteptaţi la Sofia de aproape 50 de jurnalişti, dar au refuzat să dea declaraţii

Fotbal: Tricolorii au fost aşteptaţi la Sofia de aproape 50 de jurnalişti, dar au refuzat să dea declaraţii

Echipa naţională de fotbal a României a ajuns joi seară la Sofia, unde va juca sâmbătă cu reprezentativa Bulgariei, dar nu a dorit să dialogheze cu presa, informează NewsIn.
Tricolorii, care au fost îmbrăcaţi în treninguri de prezentare, au fost aşteptaţi la aeroport de aproximativ 50 de jurnalişti români şi bulgari, dar au refuzat să acorde declaraţii. Eugen Trică, fost jucător în Bulgaria, a explicat în bulgară că fotbaliştii români nu au voie să vorbească.
Primii ieşiţi din aeroport au fost Chivu şi Lobonţ, care nu au avut bagaje. Ei au fost urmaţi la aproximativ un sfert de oră de restul lotului şi de staff-ul tehnic. Echipa naţională s-a îndreptat apoi spre hotelul Kempinski, beneficiind de o escortă înaintea autocarului. Tricolorii au fost întîmpinaţi în capitala bulgară de vreme ploioasă, aşa cum a fost pe tot parcursul zilei de joi.
Partida Bulgaria-România se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul Vasil Levski din Sofia, şi va fi transmisă de TVR1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU