14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCardurile CEC nu vor funcţiona începând din noaptea de vineri până duminică

Cardurile CEC nu vor funcţiona începând din noaptea de vineri până duminică

Cardurile emise de Casa de Economii şi Consemnaţiuni (CEC) nu vor putea fi utilizate pentru plata la comercianţi sau obţinere de numerar începând din noaptea de vineri până duminică, întrucât banca va efectua lucrări de modenizare a sistemului.
Cardurile nu vor putea fi utilizate începând de vineri noapte, ora 23:00, până duminică, ora 23:00, se arată într-un comunicat al CEC.
Lucrările vor viza modernizarea reţelei de bancomate şi EPOS-uri şi a sistemului de autorizare a tranzacţiilor cu carduri CEC, pentru adaptarea acestora la standardele internaţionale de citire şi acceptare la plată a cardurilor cu cip.
"Modernizarea sistemelor de card va transforma CEC în prima mare bancă românească integral adaptată pentru citirea cardurilor cu cip şi va da posibilitatea emiterii ulterioare a acestui tip de carduri. Alinierea CEC la standardele de acceptare şi, ulterior emiterea cardurilor cu cip va permite clienţilor băncii efectuarea în mai mare siguranţă a operaţiunilor prin card", se spune în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS