30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDinel, killer de ţânţari!

Dinel, killer de ţânţari!

Dinel Staicu a anunţat ieri că va ceda terenul de sub Aeroclubul teritorial Craiova în favoarea Consiliului Local Podari, cu condiţia ca primăria să-i dea cele 40 de hectare în imediata vecinătate.

Dinel Staicu a simţit nevoia unei conferinţe de presă în care să-şi arate compasiunea şi înţelegerea pentru aviaţia civilă din Craiova. Deşi până ieri susţinea cu tărie că va trebui să fie împroprietărit cu 42 ha de teren aflat sub Aeroclubul teritorial Craiova şi Aviasan, în acest sens prezentând Comisiei judeţene de aplicare a fondului funciar o sentinţă judecătorească prin care obliga pe toată lumea să-l pună în posesie, s-a răzgândit brusc şi nu mai vrea! „După ce m-am consultat cu soţia şi la îndemnul ei, am hotărât să renunţăm la 40 ha de teren care ni se cuvin la aeroclub, cu condiţia să ni le dea în vecinătate. Asta, ca să nu mai deranjăm pe nimeni! Mulţumesc mass-media că m-a ajutat să fac această afacere pentru că moştenitorii Viişorenilor tracasaţi de presă au venit la mine şi m-au rugat să cumpăr ca să scape de problemă“, a spus Dinel Staicu. Artizanul celor mai alambicate afaceri făcute fără prea mulţi bani a declarat că terenul la care a renunţat el ca amplasament, aeroclubul, va rămâne la dispoziţia comunei Podari.

 

Din ţânţar armăsar

 

Nu credem în mărinimia lui Dinel Staicu, exprimată atât de evident în conferinţa de presă, pentru că terenul care pare cedat din dragoste de aviaţia sportivă va ajunge în final tot la el. Staicu a mai declarat că, în urmă cu câteva zile, a cumpărat mai multe documente cu ajutorul cărora va demonstra oricui că era îndreptăţit să ia acel teren. El a recunoscut că ştie că mai există un moştenitor din familia Poenaru care revendică şi demonstrează cu acte că şi el a avut teren tot la aeroclub. În această situaţie, mişcarea lui Staicu este foarte simplă. Cumpără drepturile de la Poenaru, care va fi pus în posesie pe terenul de la aeroclub, şi îşi ia şi cele 40 de hectare de lângă el. În această situaţie, moşia lui Staicu se va întinde de pe malul râului Jiu şi până la marginea Craiovei, strada Râului. Aşa că renunţarea la terenul aeroclubului nu este un act de caritate, ci o mişcare bine gândită în laboratoarele lui Dinel. Varianta lansată de omul de afaceri, conform căreia la Balta Verde dorea să dezvolte o afacere de omorât ţânţarii din oraş, aducând ca argument credibil faptul că şi-a făcut şi o firmă în acest sens, este praf în ochii fraierilor. Nici un nebun nu ar folosi ca locaţie pentru a omorî ţânţari un teren care valorează 100 de milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU