23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateActriţa Laura Vasiliu, confundată de carabinieri cu o traficantă de minori

Actriţa Laura Vasiliu, confundată de carabinieri cu o traficantă de minori

Actriţa Laura Vasiliu, protagonista filmului lui Cristian Mungiu „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, a fost confundată de carabinierii din Torino cu o traficantă de minori şi a fost la un pas să fie arestată. Tânăra se afla în camera de hotel când oamenii legii din Italia au intrat peste ea pentru a-i percheziţiona camera. Laura Vasiliu le-a explicat că se află în Italia pentru filmări şi că probabil este o coincidenţă nefericită. Carabinierii au anunţat-o că au confundat-o cu o altă româncă, ce poartă acelaşi nume, care este căutată fiind acuzată de trafic de persoane cu minori. Carabinierii şi-au cerut scuze pentru situaţia creată.
Conform postului Antena 3, consulul României la Torino, Alexandru Dumitrescu, a declarat că incidentul a avut la bază o confuzie. Actriţa nu a dorit să depună plângere şi nici măcar să ia legătura cu autorităţile italiene. Consulul a subliniat însă că singura rugăminte a Laurei Vasiliu a fost să nu se facă prea multe declaraţii pe seama acestui incident.
Consulatul român la Torino s-a sesizat în legătură cu brutalitatea cu care au acţionat poliţiştii italieni şi începe azi o anchetă în legătură cu acest caz. Actriţa va fi mutată într-un alt hotel, urmând să continue filmările până în 15 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU