17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePăgubiţii FNI trebuie să trimită dosarele prin poştă

Păgubiţii FNI trebuie să trimită dosarele prin poştă

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) recomandă persoanelor păgubite de Fondul Naţional de Investiţii (FNI) să transmită prin poştă dosarele de solicitare a despăgubirilor întrucât depunerea actelor la sediul instituţiei poate genera cozi şi „evenimente nedorite“. Documentele vor putea fi transmise la sediul instituţiei din strada Promoroacă, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti, se menţionează într-un comunicat al AVAS. Autoritatea arată că depunerea dosarelor se poate face şi direct, la sediul AVAS, în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 10.00 – 13.00.
„Comisia instituţiei roagă păgubiţii să opteze pentru trimiterea prin poştă a dosarelor, având în vedere că depunerea documentelor direct la sediul AVAS nu le conferă nici o facilitate suplimentară, din contră, se pot crea cozi şi diverse evenimente nedorite“, se menţionează în comunicat.
Membrii comisiei de specialitate a AVAS se întrunesc săptămânal pentru analizarea şi soluţionarea cererilor de despăgubire, în urma sentinţei pronunţate pe 20 martie de Tribunalul Bucureşti, care a stabilit acordarea de daune către peste 130.000 de părţi civile, foşti investitori ai FNI, care s-a prăbuşit în mai 2000.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS