11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIlie Năstase susţine decretul italian ce permite expulzarea cetăţenilor români cu probleme

Ilie Năstase susţine decretul italian ce permite expulzarea cetăţenilor români cu probleme

Fostul campion mondial la tenis Ilie Năstase susţine decretul-lege italian care permite îndepărtarea cetăţenilor comunitari de pe teritoriul ţării şi crede chiar că în unele cazuri pedeapsa cu moartea este justificată, a declarat el într-un interviu telefonic pentru cotidianul online Quotidiano.net.
"Nu susţin cererile oamenilor politici români către Italia", a declarat Năstase într-un interviu telefonic realizat înainte de a participa la o manifestaţie de solidaritate cu Italia care a avut loc în Piaţa Universităţii după tragedia de la Tor di Quinto, precizează sursa citată.
"Conaţionalii mei se comportă mai rău decât animalele", a afirmat Năstase, în vârstă de 61 de ani.
"Nu împărtăşesc declaraţiile policienilor noştri care au spus: 'Dacă Italia nu vrea să aibă atât de mulţi hoţi, să le găsească de lucru!'. Aceşti delincvenţi nu vor să lucreze ci… să supravieţuiască. Se prezintă la frontierele noastre bine îmbrăcaţi, purtând cravată, deşi au petrecut cinci ani în închisoare, dar sunt în regulă şi au dreptul să plece. Nu e uşor să-i deosebeşti în aeroport pe cei care vor să facă bine de cei care vor altceva…", a adăugat el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII