17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Liga I, Etapa 14: UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO 1-1

Fotbal, Liga I, Etapa 14: UNIVERSITATEA CRAIOVA – DINAMO 1-1

Universitatea Craiova şi Dinamo au încheiat la egalitate, cu scorul 1-1, confruntarea din această seară, echipa antrenată de Walter Zenga aflându-se la cea de-a treia remiză consecutivă în campionat, după cele cu Poli Timişoara şi Unirea Urziceni.

Filmul golurilor:
1-0, min. 36: Velcovici a centrat de pe partea stângă, iar Tănasă, venit dintre doi adversari, a trimis mingea la colţul lung, pe lângă Lobonţ.
1-1, min. 80: Dănciulescu a reuşit să egaleze, după ce a şutat fără preluare de la 18 metri şi l-a învins pe Bornescu.

În minutul doi al partidei, din sectorul suporterilor dinamovişti a foat aruncată o petardă spre tribuna I. De asemenea, în minutul 20 al meciului, fanii dinamovişti au aprins două torţe pe care le-au aruncat înspre sectorul craiovenilor. Suporterii olteni au aruncat torţele înapoi spre dinamovişti, moment în care jandarmii au intervenit, potolindu-i pe fanii Craiovei, informează Agenţia NewsIn.

În minutele 29 şi 30, craiovenii au cerut două penalty-uri, la două faze consecutive, pentru henţuri comise de Dănciulescu şi C. Munteanu, dar arbitrul Tiberiu Lajos a lăsat de fiecare dată jocul să continue.

Dinamo a reuşit să mai înscrie de două ori, prin Dănciulescu, în minutul 55, respectiv Niculescu, în minutul 85, dar ambele goluri au fost anulate de centralul Tiberiu Lajos, după ce jucătorii dinamovişti au fos în poziţie de ofsaid.

La Craiova au fost prezenţi şi 1.000 de suporteri dinamovişti, veniţi de la Bucureşti, pentru a-şi încuraja favoriţii în Bănie.

La Dinamo, sârbul Ivan Gvozdenovic, transferat în această săptămână, a bifat primul meci ca titular. Jucătorul a debutat în formaţia antrenată de Walter Zenga, în etapa a 12-a, la meciul cu Poli Timişoara, scor 1-1, când l-a înlocuit în minutul 74 pe Mărgăritescu.

Ciprian Tănasă a mai reuşit să înscrie două goluri în poarta dinamoviştilor, sezonul trecut, pe când evolua la FC Argeş, el marcând pentru argeşeni atât în tur, cât şi în retur.

Dinamo se află la cea de-a treia remiză consecutivă în campionat, după ce a terminat la egalitate şi partidele cu Poli Timişoara, scor 1-1, în etapa a 12-a, respectiv cu Unirea Urziceni, scor 0-0, în etapa a 13-a.

Universitatea Craiova nu mai reuşise să înscrie în faţa lui Dinamo de pe 17 aprilie 2004, atunci când McBreen marca în minutul 84 al întâlnirii Dinamo-Craiova, scor 2-1.

Universitatea Craiova a reuşit să se impună în faţa lui Dinamo după o pauză de peste patru ani, ultimul succes al oltenilor fiind înregistrat pe 28 mai 2003, atunci când Craiova a câştigat cu 3-1.

În urma rezultatului obţinut, primele jucătorilor de la Universitatea Craiova au fosr deblocate. Craiovenii aveau ca obiectiv obţinerea a patru puncte din meciurile cu Poli Timişoara şi Dinamo, iar cum acesta a fost îndeplinit oltenii vor încasa 2.000 de euro, precizează NewsIn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

11 COMENTARII